QualDeEPC National Expert Workshop HUNGARY

Loading Events

Fókuszban a felhasználóbarát energiatanúsítvány, azaz a QualDeEPC projekt keretében elkészítetett és fissen publikált “Zöld könyv” szakmai vitája és szakértői párbeszéd az érdekelt felek között

Kedves Kolléga, Magyarországon a budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Energiaklub koordinálja a H2020-as QualDeEPC, azaz Újgenerációs, a mélyfelújításokat előtérbe helyező európai épületenergetikai minősítő rendszer kifejlesztése című projektet. A program a frissen publikált ún. Zöld könyvvel mérföldkőhöz érkezett. Ez a tanulmány tartalmazza a hét partnerország teljes épületenergetikai tanúsítási folyamatának áttekintését és javaslatot tesz a felülvizsgálatra. Ezeket az eredményeket és a lehetséges fejlesztéseket a hamarosan változó hazai szabályozás tükrében különösen fontos és időszerű megvitatni a legrelevánsabb hazai szakmai szervezetekkel és szakemberekkel.

Szeretettel meghívjuk a Zöld könyv eredményeiről és az épületenergetikai tanúsítás legaktuálisabb szabályozási kérdéseiről szóló Fókuszban a felhasználóbarát energiatanúsítvány című workshopunkra.
A rendezvényt a koronavírus járvány miatt online szervezzük meg, az esemény linkjét januárban küldjük. A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bejegyzés

Share This Post With Others!

Go to Top